Home > #Hoofdnieuws > 2017 voor … Angelique De Tavernier

2017 voor … Angelique De Tavernier

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Angelique De Tavernier doorzwom al vele watertjes: ze was fotomodel, manager en de laatste tijd steeds meer…racepilote! Aan de zijde van Fréderic Vervisch zit ze natuurlijk al langer in het wereldje, vandaar ook de volgende vragen…

Wat brengt 2017?

Voorlopig staat er nog niets vast. Ik kon onlangs proeven van de SsangYong Cup in de rallycross. Dat had ik nog nooit gedaan. Het is vreemd rijden in rallycross. Het gripniveau is zeer laag. Ik had nog nooit een handrem gebruikt maar toen ik te snel een bocht naderde besloot ik toch de handrem te trekken en … ik draaide gelijk helemaal om mijn as! Buiten enkele verschijningen in de SsangYong heb ik nog geen programma. Er is één ding in de maak, maar daar kan ik nog niets over vertellen. Je ziet dat binnenkort wel.

Wat is de ultieme autosportdroom?

Een echte verre droom heb ik niet. Ik ben eigenlijk tevreden met wat ik doe. Dat is voor mij dan ook het belangrijkste. Gewoon kunnen blijven doen wat je graag doet, en elke kans grijpen die je in het leven krijgt!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
BK Rallycross: aftellen naar de opener in Mettet
Vaarwel Ken Block
BK Rallycross: daar is de kalender voor 2023
American Festival Zolder: zondagnamiddag door de lens van Benny Houbrigts en Joachim Cieters

Leave a Reply