Home > Circuit > Uithouding in een notendop: Imsa en Blancpain

Uithouding in een notendop: Imsa en Blancpain

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Na een beperkte deelname in 2016, zal de Duitse formatie Zakspeed in 2017 de volledige Blancpain GT Series Endurance Cup betwisten. Er worden twee Mercedes-AMG GT3 in Pro-Am ingezet, één voor het trio Rui Aguas – Kriton Lendoudis – José Balbiani. Immanuel Vinke is de enige naam in de tweede wagen.

Hier vindt u de deelnemerslijst van de 12 Uur van Sebring, de tweede race van het Amerikaanse uithoudingskampioenschap. De wedstrijd wordt over goed een week verreden, met onder meer Marc Goossens, Laurens Vanthoor en Jan Heylen aan de start.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/012917_rolex24_bcpix53842.jpeg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Interview Sarah Bovy: Voor de derde maal naar Le Mans, ik kan het zelf amper geloven
Daytona 24: Iron Lynx maakt bemanningen bekend, Sarah Bovy aan de start
Toerisme: Denis Dupont weer in Michelin Pilot Challenge
In een notendop: ADAC GT Masters, IMSA en ALMS

Leave a Reply