Home > Circuit > Porsche maakt namen voor WEC GTE bekend

Porsche maakt namen voor WEC GTE bekend

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Porsche zal dit seizoen weer aanwezig zijn in het WEC, zowel in LMP1 als de GTE-klasse. Het fabrieksteam zet twee 911 RSR in, met in de #91 de wereldkampioen van 2015, Richard Lietz samen met Frédéric Makowiecki. In de wagen met startnummer 92 zien we Michael Christensen en Kévin Estre. Porsche neemt het op tegen Ferrari, Ford en Aston Martin dat zijn deelname tot 2021 bevestigd heeft.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/M17_0263.jpeg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
IMSA Sebring 12: Porsche krijgt grotere luchtinlaat
FIA WEC Sebring: een vooruitblik op Hypercar – deel 1 met Toyota, Peugeot en Glickenhaus
Porsche Sprint Challenge Southern Europe: Benjamin Paque vicekampioen
24H Series Mugello: bijna 50 inschrijvingen

Leave a Reply