Home > Rally > BRC > Romain Degeer naar rally

Romain Degeer naar rally

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Romain Degeer verlaat het circuit en zal dit seizoen enkele rally’s rijden met een Citroën C2 R2 max, aan de zijde van Pierre Lemaire, ex-motords. Motorsport International (MI) zet de wagen in, MI is het team waarmee Degeer al kampioen werd in de Clio Cup in 2015.  De eerste wedstrijd is de Spa Rallye, op 17 en 18 maart in en om Spa.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/51b6745a-0fba-4be1-b395-4c450919c4bd.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
BRC Historic: Rainer Hermann op puntenjacht in South Belgian Rally
BRC Junior: forfait van Jonas De Wilde. Wie scoort er zaterdag?
BRC South Belgian: met opnieuw een zeer mooi deelnemersveld onder aanvoering van Maxime Potty
BRC South Belgian: evenwichtig startveld in VHRS 65 en 50

Leave a Reply