Home > #Hoofdnieuws > Drie jonge Belgen in Duitse Opel Adam Cup

Drie jonge Belgen in Duitse Opel Adam Cup

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

De ADAC Opel Rally Cup 2017, een merkencompetitie met de Adam Cup (niet de R2-versie) telt bij onze oosterburen behoorlijk wat succes. Er zijn ondertussen 22 inschrijvingen binnen en dat op goed een maand van de eerste proef, de Hessen Rally Vogelsberg. Ons land telt drie vertegenwoordigers in de competitie, met name Romain Delhez, recent 5de in de Legend Boucles @ Bastogne 2017, de jonge Grégoire Munster, zoon van Bernard Munster. Die laatst liet tijdens de Haspengouw, zijn allereerste rally ooit, al zien dat hij aan een stuur kan draaien. Last but not least is er Simon Habran, een kerel die zijn eerste ervaring in provinciale wedstrijden vergaarde, met onder meer een Peugeot 106. De kalender van de Cup vindt u hier.

[/et_pb_text][et_pb_gallery admin_label=”Galerij” gallery_ids=”514,515,513″ fullwidth=”on” orientation=”landscape” show_title_and_caption=”on” show_pagination=”on” background_layout=”light” auto=”on” hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.9)” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
BRC Historic: Rainer Hermann op puntenjacht in South Belgian Rally
BRC Junior: forfait van Jonas De Wilde. Wie scoort er zaterdag?
BRC South Belgian: met opnieuw een zeer mooi deelnemersveld onder aanvoering van Maxime Potty
BRC South Belgian: evenwichtig startveld in VHRS 65 en 50

Leave a Reply