Home > #Hoofdnieuws > Nieuwe Alpine ster van Genève

Nieuwe Alpine ster van Genève

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/alpine.jpeg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/alpine4.jpeg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/alpine3.jpeg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/alpine2.jpeg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Met het Salon van Genève, van 9 tot 19 maart, zijn we toe aan de jaarlijkse hoogmis van de automobiel. Uiteraard staan er weer heel wat nieuwigheden in Zwitserland, maar één van de mooiste wagens van het Salon is zonder meer de nieuwe Alpine A110. Onder de motorkap van de kleine Franse sportwagen zit een 4-cilinder 1.8 Turbo, die volgens de geruchten goed zou moeten zijn voor zo’n 280 à 325 pk! Op de weegschaal wordt minder dan 1000 kilogram verwacht en dat houdt dus stevige prestaties in, met onder meer een spurt van 0 naar 100 km/u in minder 4,5 seconden.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
2WD Trophy: kampioen Bruno De Wilde met Clio in 2023
Esports: Renault lanceert eerste esports evenement
In een notendop: het nieuwste van Porsche, Bentley, McLaren en Alpine
In een notendop: Renault en Alpine

Leave a Reply