Home > Circuit > Ford met drie wagens in Sebring en kortnieuws

Ford met drie wagens in Sebring en kortnieuws

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Ook in de uithoudingsracerij ligt de winter achter ons en in de VS zijn we over goed twee weken alweer toe aan de tweede wedstrijd van het IMSA WeatherTech SportsCar Championship. In de klasse GTLM, waar ook onze landgenoot Laurens Vanthoor (Porsche) in uitkomt, zet Ford geen twee, maar drie exemplaren van de Ford GT in. De derde wagen is voor het trio Stefan Mücke-Olivier Pla-Billy Johnson. De twee vaste wagens van Ford, gerund door Ford Chip Ganssi Team USA, zijn voor Ryan Briscoe-Richard Westbrook-Scott Dixon en Joey Hand-Dirk Müller-Sébastien Bourdais.

De Brit Tom Onslow-Cole en onze Noorderbuur Remon Vos rijden dan wee voor Ram Racing met een Mercedes-AMG GT3 in de Michelin Le Mans Cup dit seizoen.

Proton Compétition maakte bekend dat het Porsche 911 RSR in de Le Mans Series inzet, voor het trio Matteo Cairoli, Christian Ried en Joël Camathias.

[/et_pb_text][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/Sebring3CarAnnouncement.jpeg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
IMSA Sebring 12: Porsche krijgt grotere luchtinlaat
Porsche Sprint Challenge Southern Europe: Benjamin Paque vicekampioen
24H Series Mugello: bijna 50 inschrijvingen
Porsche Carrera Cup Benelux: Hans Weijs Motorsport doet zijn intrede

Leave a Reply