Home > WRC > WRC: Mikkelsen in Corsica

WRC: Mikkelsen in Corsica

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst”]

Andreas Mikkelsen zal starten in de Tour de Corse, van 6 tot 9 april. De enige van de rijders van Volkswagen Motorsport die nog geen nieuw zitje in WRC heeft, start met de Skoda Fabia R5 waarmee hij de WRC 2 in de Rally van Monte-Carlo won. Hij werd toen ook 7de algemeen.

 

[/et_pb_text][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/10532_mikkelsen-monte-podium-2017_111_896x504.jpeg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
In een notendop: ERC en WRC
In een notendop: rally
WRC Mexico: tien WRC’s en zestien WRC2
WRC 2024: met Letland op de kalender

Leave a Reply