Home > #Hoofdnieuws > Porsche lanceert Sport Turismo

Porsche lanceert Sport Turismo

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/P17_0027_a4_rgb_Panamera-Turbo-Sport-Turismo.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Porsche breidt zijn gamma nog maar eens uit. Op de Geneva Motor Show (7 tot 19 maart 2017) kunnen we kennis maken met de  Panamera Sport Turismo, een wagen die verkrijgbaar zal zijn in vijf verschillende versies: Panamera 4, Panamera 4S, Panamera 4S Diesel, Panamera 4 E-Hybrid en Panamera Turbo. De nieuwe Panamera Sport Turismo volgt de tendens in het segment van de luxewagens.

“Voor Porsche is de Panamera Sport Turismo een stap voorwaarts naar een nieuw segment, maar met behoud van alle waarden en eigenschappen die Porsche zo kenmerken”, stelt Michael Mauer, directeur styling bij Porsche.

Vijf motorversies bij de lancering | Prijzen inclusief BTW :
•    Panamera 4 Sport Turismo                    100.889,80
•    Panamera 4S Sport Turismo                  123.758,80
•    Panamera 4S Diesel Sport Turismo        127.751,80
•    Panamera 4 E-Hybrid Sport Turismo       115.651,80
•    Panamera Turbo Sport Turismo              162.962,80

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/P17_0033_a4_rgb_Panamera-Turbo-Sport-Turismo.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/P17_0036_a4_rgb_Panamera-4-E-Hybrid-Sport-Turismo.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply