Home > Industrie > Range Rover lanceert de Velar

Range Rover lanceert de Velar

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

De Range Rover Velar is een nieuw lid van de Range Rover-familie, een wagen die de kloof tussen de Range Rover Evoque en de Range Rover Sport te dicht. Het is een middenklasse-SUV met de typische kenmerken van het merk. De Range Rover Velar is vanaf de zomer 2017 bij ons te koop en voor prijzen start range Rover vanaf 57.300 euro.
[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/RR_Velar_18MY_240_GLHD_LowRes.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/RR_Velar_18MY_271_GLHD_Interior_LowRes.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply