Home > Circuit > Romain Dumas test nieuwe Norma LMP3

Romain Dumas test nieuwe Norma LMP3

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

De nagelnieuwe Norma M30 LMP3 heeft recent voor het eerst gereden. Op de circuits van Pau en Nogaro, vlakbij de ateliers van de Franse constructeur, was het niemand minder dan Romain Dumas, de kersverse wereldkampioen Endurance 2016 en de winnaar van de laatste 24 Uur van Le Mans met Porsche, die het testwerk voor zijn rekening nam. We zullen de Norma M30 dit seizoen niet alleen in de VS zien, maar er komen ook wagens uit in de VdeV en de European Le Mans Series (ELMS).

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/02/02717001_0065_AGO_2000.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/02/Norma_M30_First_tests_2000.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Leave a Reply