Home > #Hoofdnieuws > Zin in passie, adrenaline en fun?

Zin in passie, adrenaline en fun?

Autosportwereld.be bestaat ondertussen meer dan vier jaar en in die tijd hebt u het bedrijf vooral leren kennen als nieuwssite voor de autosport in binnen- en buitenland. Echter, er is meer. Sinds dit jaar biedt Autosportwereld u ook… Autosportwereld on track aan, trackdays met mensen die van auto’s houden, in een sfeer die baadt in passie. Autosportwereld on Track gaat niet naar de grote circuits, maar houdt de sfeer erin op kleinere omlopen waar in een perfecte ambiance kan genoten worden van een dag plezier op circuit.

Wenst u te genieten van een dag op circuit met Autosportwereld On Track? Wil u meer leren over het rijden van lijnen samen met een coach? Wenst u een dag pure passie te beleven met vrienden? Dat kan bij Autosportwereld On Track! Maximaal 25 à 30 wagens tegelijkertijd op de piste en geen licentie vereist. Hierin inbegrepen zijn ontbijt, lunch, open bar en technische ondersteuning waar nodig en de hele dag open pitlane.

Autosportwereld on Track is dus meer dan alleen rijden”, aldus initiatiefnemer Joost Custers. “Wij willen vooral een perfecte ambiance op en naast het circuit met diverse opties voor de wagen en de rijder of rijders. We werken samen met een aantal erkende coaches, zowel Nederlandstalig als Franstalig, we kunnen u helpen met een technische interventie of bandenwissel en we zorgen uiteraard dat u op het gepaste moment samen met de andere liefhebbers iets kan eten en drinken. Het geheel vindt plaats in een ontspannen sfeer met uiteraard oog voor veiligheid en gezondheid.” 

Niet racen, wel rijden met passie

“Een circuitdag of trackday is inderdaad geen race, noch een andere vorm van competitie. U komt voor het plezier van de dag en u meten met andere deelnemers is absoluut overbodig. Een goede voorbereiding zorgt voor meer plezier tijdens de dag zelf, dus kom uitgerust, zonder stress en met een auto die in orde is naar de trackday. De wagen moet uiteraard goed functioneren, met inbegrip van de spiegels, lichten, ruitenwissers en er moet een sleepoog aanwezig zijn. Controleer ook de staat van de banden en de bandendruk. Hou er rekening mee dat de temperatuur – en dus ook de bandendruk – na een paar ronden aanzienlijk zal stijgen.”

Indien u een wagen wil huren kan dat ook en met name de BMW M2 Cup. Huur voor meerdere rijders is mogelijk en dat vanaf 1600 euro per halve dag (prijs ex BTW).

Meer informatie en boeken: