Home > #Hoofdnieuws > VW Fun Cup: Mettet uitgesteld

VW Fun Cup: Mettet uitgesteld

De organisatie van de VW Fun Cup bevestigde aan Autosportwereld.be dat ook zij moeten afzien van de start van het seizoen, voorzien volgend weekend (21-22 maart) in Mettet. De race wordt uitgesteld naar een later datum. De eerst volgende wedstrijd is nu Zandvoort, op 25 en 26 april. We verwachten dat ook de BGDC en de 2PK competitie, voorzien voor volgend weekend in Zolder, een officieel bericht zullen uitsturen.

De Covid 19-problematiek heeft de Nationale Veiligheidsraad er gisteren toe gedwongen om enkele moeilijke knopen door te hakken. Voor het team van Kronos Events zat er jammer genoeg niets anders op dan af te zien van de organisatie van de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Belangrijk om te benadrukken is dat Mettet wordt uitgesteld en dat de race dus niet wordt geschrapt van de kalender maar verzet naar een latere datum.
 
Kronos Events werkt nauw samen met het circuit om een zo goed mogelijk alternatief te bepalen. Een precieze datum wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt.
 
De pijlen worden nu gericht op het Dutch Fun Festival op het TT Circuit van Assen, gepland op 25 en 26 april, maar tegelijk worden natuurlijk ook alle verdere ontwikkelingen aandachtig in het oog gehouden.
 
Kronos Events steekt de volledige gemeenschap van de VW Fun Cup een hart onder de riem en we zien elkaar snel terug op een circuit!

(persbericht)