Home > #Hoofdnieuws > De eindejaarsvragen: Jérôme d’Ambrosio

De eindejaarsvragen: Jérôme d’Ambrosio

Ook Mahindra rijder Jérôme d’Ambrosio beantwoordde onze eindejaarsvragen. Hier leest de antwoorden van de Formula E rijder.

Hoe was uw autosportjaar?  

2019 begon ongelooflijk goed met de overwinning in Marrakesh. Maar dan zijn er gemengde gevoelens, omdat we helaas dat prestatieniveau niet het hele jaar hebben kunnen doortrekken. Dat was ongelofelijk jammer want ik leidde de eerste vier – vijf maanden van het seizoen het kampioenschap. Ik ben erg blij dat ik me bij Mahindra Racing heb aangesloten. Ik heb echt genoten van de samenwerking met het team, wat een heel positief resultaat was om dit jaar uit te halen. Als ik kijk naar de laatste race in Riyad, de eerste race van het seizoen 2019/20, brengt dat wat meer gemengde gevoelens met zich mee, omdat we met het hele team meer wil bereiken.

Wat verwacht u van 2020?

Voor de Formule E is het seizoen reeds begonnen, dus voor mij begon 2020 al in Riyad. Ons doel is om prestaties te leveren en deze gedurende het seizoen te behouden en consequent vooraan het front te kunnen vechten. Want we weten dat zoiets mogelijk is. We toonden onze kracht tijdens de eerste race in Riyad toen ik me twee keer kwalificeerde voor de superpole. Dat was heel goed voor het teammoreel! We weten dat we een snelle auto hebben. Nu moeten we alles op alles zetten voor de race in Santiago en verder.

Wat was het moment van het autosportseizoen?

De overwinning in Marrakech!

You may also like
Formula E Mexico: polepositie voor Lucas di Grassi
Formule E testdagen: stemmen uit de paddock
Formule E testdagen: Günther snelste tijdens eerste sessie
FE Londen: Dennis snelste tijdens tweede trainingssessie