Home > Circuit > F1 Frankrijk: vrije trainingen F1-F2-F3

F1 Frankrijk: vrije trainingen F1-F2-F3

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.19.9″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

FP2 Formule 1 – Mercedes bleef de snelste in de tweede vrije training op Paul Ricard. Deze keer was het echter Bottas die sneller was dan Hamilton. Daarachter het Ferrari duo Leclerc en Vettel terwijl de Red Bulls haasje over speelden met de McLarens met Norris voor Verstappen, Sainz en Gasly.

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.19.9″]

Formule 2 vrije training – In de wachtkamer voor de F1 was het de Braziliaan Sérgio Sette Câmara (DAMS) die met 1:44.009 de snelste tijd realiseerde voor onze noorderbuur Nyck De Vries (ART Grand Prix) en Luca Ghiotto (UNI-Virtuosi Racing). Mick Schumacher (PREMA Racing) zette de vierde tijd. DAMS rijder Kampioenschapsleider Nicholas Latifi, in de voormiddag nog aan de slag bij Williams, haalde de achtste tijd. 

Formule 3 vrije training – De snelste tijd was in de kleinste klasse voor de Fin Niko Kari (Trident), voor de Russische kampioenschapsleider Robert Shwartzman (PREMA Racing), de Italiaan Leonardo Pulcini (Hitech Grand Prix) en de Indiër Jehan Daruvala (PREMA Racing)

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.19.9″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” locked=”off”]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
FIA F2: Geleal overweegt te stoppen na straf
In een notendop: FIA F2 en FIA F3
In een notendop: FIA F2 en FIA F3
F3 Macau wordt gereden met ‘FIA Formula 3’