Home > Uncategorized > Ring 24: BMW met zeven M4 aan de start

Ring 24: BMW met zeven M4 aan de start

50 jaar BMW M en de 50ste editie van de 24 uur van de Nürburgring, de enduranceklassieker in de Eifel staat dit jaar in het teken van speciale jubilea. Het wordt ook de eerste deelname van de nieuwe BMW M4 GT3. De BMW M Motorsport-teams zullen niet minder dan zeven BMW M4 GT3 in de 24 uur van de Nürburgring inzetten.

Foto: © BMW

Op 28 en 29 mei neemt ROWE Racing met twee BMW M4 GT3 aan de 24 uur van de Nürburgring deel. Aan het stuur zien we enerzijds Augusto Farfus, Philipp Eng, Nick Yelloly en Connor De Phillippi en anderzijds Nick Catsburg, Marco Wittmann, John Edwards en Sheldon van der Linde.

De BMW M4 GT3 van Schubert Motorsport wordt bestuurd door BMW M Motorsport-fabrieksrijders Jesse Krohn, Jens Klingmann en Alexander Sims. Het BMW Junior Team, bestaande uit Max Hesse, Neil Verhagen en Dan Harper, zal ook starten in een BMW M4 GT3. Deze zal tijdens de 24 uur van de Nürburgring door BMW M Team RMG worden ingezet. Walkenhorst Motorsport zal tijdens de 24 uur van de Nürburgring drie BMW M4 GT3 inzetten, met mogelijk Esteban Muth achter het stuur.