Home > Industrie > Maserati in al zijn elegantie in actie op het bevroren meer van St. Moritz

Maserati in al zijn elegantie in actie op het bevroren meer van St. Moritz

Afgelopen weekend nam Maserati voor de tweede keer deel aan I.C.E. St. Moritz, één van de meest exclusieve klassieker-events ter wereld. De internationale jetset, gerenommeerde collectors en auto-connaisseurs verzamelden zich op 24 en 25 februari in St. Moritz om daar de mooiste klassiekers te bewonderen.

Foto’s: © Maserati

Met het oog op exclusieve elegantie mocht Maserati er uiteraard niet ontbreken. Het Italiaanse luxemerk nam als partner van het I.C.E. (International Concours of Elegance) St. Moritz deel door enkele van zijn meest geliefde creaties uit het verleden en de toekomst te presenteren, die op veel lof en waardering van bezoekers en de jury konden rekenen.