Home > #Hoofdnieuws > Formula E 2023: DS Penske stelt nieuw team en wagen officieel voor

Formula E 2023: DS Penske stelt nieuw team en wagen officieel voor

Op de thuisbasis van DS in Parijs heeft het team hun nieuwe wagen en rijders officieel voorgesteld. Dat Stoffel Vandoorne en Jean-Eric Vergne voor het Franse team zouden rijden, wist u al. Nu is eindelijk ook de wagen voor het komende seizoen voorgesteld.

De nieuwe, derde generatie van de volledig elektrische raceauto is nog sneller en efficiënter. DS Automobiles bundelt bovendien zijn krachten met een van de grootste namen in de autosport: Penske Autosport. Om het verhaal compleet te maken begint het DS Penske Formula E Team aan het negende seizoen met twee van de meest succesvolle coureurs. Wereldkampioen Stoffel Vandoorne voegt zich bij het team en gaat samen met de enige tweevoudig wereldkampioen van deze raceklasse, Jean-Éric Vergne, de strijd aan. ‘JEV’ zit daarmee voor het vijfde opeenvolgende seizoen bij het Franse team waarmee hij al vele successen heeft behaald.

Nu is het vooral nog uitkijken naar de testdagen die van 13 tot en met 16 december plaats vinden in Valencia. Uiteraard zullen ook wij daar aanwezig zijn om u de eerste foto’s van de wagens in actie te bezorgen.

You may also like
In een notendop: HR-nieuws uit de autosport
Formula E Kaapstad: da Costa wint spannende afvalrace
Formula E Kaapstad: Sacha Fenestraz op Pole
Formula E Kaapstad: alles wat u moet weten