Home > Circuit > In een notendop: FFSA GT4 – Porsche Carrera Cup France – Le Mans Cup – British GT

In een notendop: FFSA GT4 – Porsche Carrera Cup France – Le Mans Cup – British GT

  • FFSA GT4 –Benjamin Lessennes en Ricardo van der Ende (L’Espace Bienvenue – BMW) wonnen ook de tweede wedstrijd van het weekend op het circuit van Le Castellet. Stéphane Lémeret (CMR – Toyota) werd vijfde algemeen en in Silver, en Angélique Detavernier (CSA Racing – Audi) twaalfde in Am.
  • Porsche Carrera Cup France – Benjamin Paque (CLRT) finishte als zevende in race 2 op Circuit Paul Ricard. De zege ging naar Marvin Klein (CLRT).
  • Le Mans Cup – Freddie Hunt en Mads Siljehaug (Reiter engineering – Ligier) wonnen de laatste wedstrijd van het seizoen in Portimão. De wedstrijd werd lang onderbroken nadat Jerome de Sadeleer een zwaar ongeval had bij een herstart. Koizumi Hiroshi-Kei Cozzolino (AF Corse – Ferrari) zegevierden in GT3.
  • British GT – De BMW M4 GT3 van Century Motorsport met Darren Leung en Alexander Sims aan het stuur won op het circuit van Donington de laatste wedstrijd van het seizoen. Ian Loggie en Jules Gounon (RAM Racing – Mercedes) werden op een halve seconde tweede en zo was de titel voor Loggie. De winst in GT4 ging naar Tom Edgar-Jordan Collard (Toyota Gazoo Racing UK – Toyota).

(Foto: © SRO)