Home > Circuit > In een notendop: GT Open, GT Cup Open en TCR Europe in Barcelona

In een notendop: GT Open, GT Cup Open en TCR Europe in Barcelona

  • GT Open – Het duo Al Zubair-Schiller heeft de eerste race van de GT Open in Barcelona gewonnen. Zij waren in hun Getspeed Mercedes sneller dan Klaus Bachler en Riccardo Cazzanica (Dinamic Motorsport Porsche) en Benjamin Hites en Leonardo Pulcini (Oregon Team Lamborghini).
  • TCR Europe – Jack Young (Halder Honda Civicà won race 1 op het Circuit Barcelona-Catalunya, meteen zijn tweede overwinning van het seizoen. Tom Coronel (Comtoyou) werd tweede en zijn teamgenoot en nieuwe kampioen, Franco Girolami, derde. Comtoyou Racing zag Fred Vervisch vierde worden en is zo zeker van de teamtitel.
  • GT Cup Open – Alex Fontana heeft de eerste race van het weekend gewonnen, voor Jan Lauryssen en het duo Valkre-Schouten, alledrie in een Porsche 992 GT3 Cup. Lauryssen is zo meteen zeker van het kampioenschap, met nog één race te gaan. John De Wilde en Nicolas Vandierendonck gaven op, Laurent Vandervelde en Sven van Laere werden zesde. Milan De Laet tikte als tweede in GT4 aan, allemaal in een auto van Q1 Trackracing. Street Art Racing werd vierde in GT4. (Foto: © GT Cup Open)