Home > Circuit > Hockenheim in een notendop: DTM, DTM Trophy en Porsche Carrera Cup Benelux

Hockenheim in een notendop: DTM, DTM Trophy en Porsche Carrera Cup Benelux

  • Porsche Carrera Cup VT1 – In de eerste vrije training van de Porsche Carrera Cup Benelux was de snelste tijd enigszins verrassend voor Morris Schuring (Huber Racing). De Nederlander was fors sneller dan Harry King (Revs Motorsport) en Amaury Cordeel (GP Elite). Glenn van Parijs (NGT) en Ghislain Cordeel (GP Elite) deden het met een zesde en negende tijd.
  • Porsche Carrera Cup VT2 – Morris Schuring en Harry King waren ook in de tweede sessie veruit de snelsten, beide heren komen uiteraard in de Porsche Supercup uit. Glenn van Parijs (NGT) en Ghislain Cordeel (GP Elite) deden het met een negende en een elfde tijd. (Foto: © Ivan Tarantsov)
  • DTM VT1 – Kelvin van der Linde (ABT Audi) was de snelste man in de eerste vrije sessie, voor Thomas Preining (Porsche) en Mirko Bortolotti (Lamborghini). Sheldon van der Linde (BMW) moest het met een 18de tijd stellen.
  • DTM VT2 – Luca Stolz en Lucas Auer bezorgden Mercedes-AMG de dubbel in de tweede vrije training, voor Mirko Bortolotti (Lamborghini). Sheldon van der Linde (BMW), de leider in het kampioenschap, werd vijfde
  • DTM Trophy VT – SRT moest het stellen met 21ste tijd voor de Griekse Amerikaan Alexandre Papadopulos in de Mercedes AMG-GT4 in de eerste sessie. In de tweede sessie werd hij achttiende.