Home > Circuit > In een notendop: F4 – Super Formula – W Series

In een notendop: F4 – Super Formula – W Series

  • Formule 4 – Het Cram team maakte de afgelopen dagen een deel van hun rijdersbezetting bekend voor de Spaanse Formule 4. Het worden de Indiër Anshul Gandhi en de Mexicaan Ricardo Escotto die deel zullen uitmaken van de Engelse renstal.
  • Super Formula – In Japan werd er afgelopen weekend gereden op de omloop van Suzuka. In de stromende regen zagen we daar een zege voor Nobuharu Matsushita (Dallara-Honda – B-Max). Tomoki Nojiri (Dallara-Honda – Mugen) en Tadasuke Makino (Dallara-Honda-Dandelion) klommen mee op het podium. Sacha Fenestraz (Dallara-Toyota-Kondo) werd vierde. Nojiri staat aan de leiding van het kampioenschap.
  • SF Light – In de “Light” versie van de Super Formula was er een zege voor Kazuto Kotaka (Dallara-Toyota-Tom’s), na een racelang duel met Kakunoshin Ohta (Dallara-Spiess-Toda). Kotaka leidt het kampioenschap.
  • W Series – Abbie Eaton vervolledigt de startgrid voor het komende seizoen in de W Series. De 30-jarige Britse is hersteld van een fractuur in de ruggenwervels, een blessure die ze opliep na een ongeval in het slotweekend van 2021 op Austin.

foto: ©renault-sport/archief