Home > Circuit > In een notendop: DTM, GT2 en Carrera Cup Benelux

In een notendop: DTM, GT2 en Carrera Cup Benelux

  • Porsche Carrera Benelux – Het was verrassend Steven van Rhee (GP Elite) die het snelste was in de eerste vrije training van de slotmanche van de Porsche Carrera Benelux in Hockenheim. De Nederlander ging nipt Jan Lauryssen (Q1 Trackracing) vooraf. De co-leider in het kampioenschap, Huub van Eijnhoven (#Team PGZ) werd derde.
  • Porsche Carrera Benelux – in de tweede sessie was Glenn van Parijs primus (NGT), voor Huub van Eijnhoven (#Team PGZ) en Steven van Rhee.
  • DTM – Arjun Maini (Mercedes) en Kelvin van der Linde waren primus in de vrije sessies van de DTM in Hockenheim. Esteban Muth werd tweemaal twaalfde.
  • GT2 Series – Anders Fjordbach (Audi) en Mark Patterson (Audi) waren de snelste in de vrije trainingen van de finale van de GT2 Series in Paul Ricard. Bert Longin en Peter Guelinckx (PK Carsport Audi) moesten het stellen met een zevende stek in de eerste sessie, maar zetten de tweede tijd neer in de tweede vrije sessie. De teamgenoot van Stienes Longin, de Duitser Liebhauser crashte in de eerste sessie en meteen is het weekend voor het duo over.