Home > Electric > FE: Andretti bevestigd Jake Dennis voor het achtste seizoen

FE: Andretti bevestigd Jake Dennis voor het achtste seizoen

Op de vooravond van de Berlijn E-Prix heeft het Andretti team bevestigd dat Jake Dennis ook volgend jaar voor het team zal deelnemen. Het team, onder leiding van Michael Andretti, heeft ook bevestigd dat BMW ondanks het feit ze geen sponsor meer zijn na dit weekend, toch toch de aandrijflijn voor het team zal ontwikkelen.

Foto © Twitter / Andretti Autosport

Jake Dennis rijdt sinds dit seizoen voor wat nu nog BMW i Andretti is. De rookie maakte meteen een goede indruk bij het team en de fans. Op dit moment staat hij vierde in het rijdersklassement. Het team is dan ook tevreden dat ze ook volgend jaar op Dennis kunnen rekenen. Of ook Maximilian Günther volgend jaar zal aanblijven is nog niet bevestigd.

Teambaas Michael Andretti is tevreden met het nieuws dat de Brit nog even aanblijft: “Als een van de oprichters van de Formule E zijn we net zo toegewijd als altijd aan de serie en alles waar het voor staat. Onze deelname aan de Formule E ondersteunt ons doel om spannende races, in al zijn vormen, aan te bieden aan fans. Seizoen 8 zal er echter anders uitzien voor ons als een onafhankelijk team, maar de aankondiging van Jake’s contract zorgt voor een sterke continuïteit en is slechts de eerste stap in het uitbouwen van een nieuwe en spannende toekomst. We zijn verheugd om een groot deel van de staf en crew terug te verwelkomen, terwijl we onze wereldwijde fans een plek geven om zich thuis te voelen. We kijken uit naar nog vele seizoenen van wiel-aan-wiel racen en een toekomst van elektrische mobiliteit”.

“Ik ben gewoon super enthousiast, en vereerd eigenlijk, om bij Andretti te blijven voor seizoen 8 van de Formule E. Het was uiteraard mijn doel om altijd bij het team te blijven, en ik denk dat zij dezelfde intenties hadden na zo’n sterk jaar. Ik kijk ernaar uit om verder met hen te investeren in de toekomst en hopelijk komen er nog veel mooie resultaten onze kant op“, vult Jake Dennis aan.

You may also like
IndyCar St. Petersburg: Grosjean op pole, één-twee voor Andretti Autosport
In een notendop: HR-nieuws uit de autosport
Formula E Kaapstad: da Costa wint spannende afvalrace
Formula E Kaapstad: Sacha Fenestraz op Pole