Home > Circuit > In een notendop: Zolder en Palanga

In een notendop: Zolder en Palanga

  • Mazda MX-5 Cup Race 2 – Milan Teekens deed het in de tweede race van het weekend, voor Marcel Dekker, onfortuinlijk in de eerste afspraak van het weekend. Onze landgenoot Filip Wojtowicz werd vijfde, Werner van Herck na een spectaculaire schuiver elfde, voor Michiel Haverans. Sven van Laere tikte als 15de aan.
  • Supercar Race 2 – Tom Boonen, voor Thomas Piessens en het duo Joosen-De Cock, ziehier de uitslag van de Deldiche demonstratie in de tweede race van de Supercar Challenge in Zolder. Tony Verhulst werd derde in SS1 in zijn Honda Civic, terwijl Steven Teirlinck tweede werd in SS2 aan het stuur van zijn Cupra TCR. Voor Voet-van den Broeck (Peugeot) eindigde het weekend met de derde stek in Sport. Michael de Keersmaecker startte in zijn Audi RS3 sterk, maar bereikte het einde van de race niet.
  • Palanga 1006 – Het kwartet Adomavičius-Gelžinis-Gelžinis-Aron heeft in een Porsche de Palanga 1006 gewonnen. Steve Vanbellingen werd zesde algemeen in zijn JR Motorsport BMW en won de klasse SP4.