Home > Circuit > GT World Challenge Europe: sterke Belgische delegatie in Misano

GT World Challenge Europe: sterke Belgische delegatie in Misano

Op de deelnemerslijst voor de manche van de GT World Challenge Europe op de Italiaanse omloop van Misano, staan 29 wagens voor de twee races die er dit weekend zullen worden verreden. Heel wat Belgen maken de verplaatsing naar de Adriatische kust.

foto:(c)gtworldchallenge.com

Er komt een bijkomende Porsche 911 GT3 R bij Allied Racing voor Julien Apothéloz en Klaus Bachler. Voor het overige zien we de gebruikelijke deelnemers aantreden met Team WRT, AKKA-ASP, Emil Frey Racing, Saintéloc Racing en CMR, met onder de rijders een stevige Belgische inbreng.

Beginnen we met een sterk Team WRT, die zich inzetten in respectievelijk de klassen “platinum”, “silver” en “gold”. In de kijker uiteraard onze landgenoten Charles Weerts en Dries Vanthoor maar ook Benjamin Goethe en Kelvin van der Linde en Frank Bird en Ryuichiro Tomita op Audi R8 LMS GT3. Zij ontmoeten in “platinum” Louis Machiels en Andrea Bertolini op de AF Corse Ferrari 488 GT3 en in “gold” een geducht equipe met Aurelien Panis en Kortrijkzaan Frederic Vervisch op de Sainteloc Audi R8 LMS GT3 maar ook de Dinamic Motorsport Porsche 911 GT3-R van Adrien De Leener en Christian Engelhart. Verder wordt het ook uitkijken wat jonge belofte Ulysse De Pauw vermag, die met Pierre-Alexandre Jean aantreedt op de CMR Bentley Continental GT3 in “Silver”

De wedstrijden zijn live te volgen op de website van de GT World Challenge Europe.