Home > Circuit > GT World: geen Haupt Mercedes in Zandvoort

GT World: geen Haupt Mercedes in Zandvoort

Maro Engel en Luca Stolz, die op 3,5 punten staan van Dries Vanthoor en Charles Weerts (WRT Audi) in de tussenstand van de GT World Challenge Europe Sprint Cup rijden dit weekend niet in Zandvoort, de derde manche van de serie.

Zandvoort ligt in een risicozone voor corona en een verblijf van meer dan 48 uur in zo’n zone moet bijvoorbeeld in onze land automatisch gevolgd worden door een quarantaine. Maro Engel en Luca Stolz gaan dus niet naar Nederland, maar doen het dit weekend wel met een Mercedes-AMG GT3 van Team Haupt Racing, samen met Adam Christodoulou en Manuel Metzger in de 24 Uur van de Nürburgring. Noteren we dat Dries Vanthoor wel pendelt tussen de Eiffel en de Noordzee. De Limburger die voor Audi rijder op de Nürburgring doet het met een helikopter.