Home > Circuit > In een notendop: Porsche Benelux en Porsche France

In een notendop: Porsche Benelux en Porsche France

  • Porsche Nürburgring – de eerste kwalificatie was voor Morris Schuring (Team GP Elite), voor Loek Hartog (Bas Koeten Racing) en Carlos Rivas. In de Challenge tikte Thierry Vermeulen (Team GP Elite) als snelste aan.
  • Porsche Nürburgring bis – Morris Schuring (Team GP Elite) en Loek Hartog (Bas Koeten Racing) reden weer naar de eerste startrij in de tweede sessie, terwijl Ayrton Redant de snelste Cayman-rijder was in een auto van Red Ant Racing. Vandaag wordt de eerste sprintrace verreden. Er werkten dertien wagens de kwalificaties af.
  • Porsche Carrera Cup France – in Magny-Cours was de eerste snelste tijd van het seizoen voor Florian Latorre (CLRT). Alessio Picaraliello (Almeras) werd bij zijn debuut zevende in de kwalificatie, op minder dan eens seconde van de pole. In Frankrijk starten 23 wagens. (Foto: © Alexis Goure / Porsche France)