Home > #Hoofdnieuws > TCR Europe Zolder: eerste Belgische pole dit weekend

TCR Europe Zolder: eerste Belgische pole dit weekend

De eerste kwalificatie op het Circuit van Zolder is afgewerkt en het is al meteen raak voor de Belgen. Nicolas Baert was zowel tijdens Q1 en Q2 het snelst in de Comtoyou Racing Audi RS3. Hij start straks naast Mat’o Homola (Hyundai i30 N TCR). Ook plaatsen drie (Mehdi Bennani) en vier (Sami Touafik) werden ingenomen door de wagens van Comtouyou Racing. Zet Baert zijn pole ook om in een eerste overwinning? Om 15u30 start de eerste TCR Europe-race. U kan de race via deze link live volgen: hier.

You may also like
GT World: Comtoyou Racing met drie wagens
American Festival Zolder: zondagnamiddag door de lens van Benny Houbrigts en Joachim Cieters
Zolder 24: actie op zondagvoormiddag door de lens van Roel Ramaekers en Joachim Cieters
Zolder 24: het vallen van de duisternis door de lens van onze fotografen