Home > Circuit > GT World Magny-Cours: Stolz op pole voor race 1

GT World Magny-Cours: Stolz op pole voor race 1

Luca Stolz (HRT Mercedes-AMG) vertrekt vanavond vanop de pole voor de eerste GT World sprint-race dit weekend op het circuit van Magny-Cours. Mikael Grenier was goed voor de tweede tijd in de Emil Frey Lamborghini, voor Steven Palette (Sainteloc Racing Audi).

De Belgen konden (nog) niet schitteren: een zesde plaats voor Charles Weerts in de WRT Audi en een derde startpositie in Pro-Am voor Louis Machiels in de AF Corse Ferrari. Nicolas Schöll, de teamgenoot van Fréderic Vervisch, kon zich slechts als dertiende kwalificeren.

De race start vanavond om 22u15 en duurt één uur. Een livestream is te vinden op de Facebook en Youtube-kanalen van GT World Challenge Europe.

Foto ©: GT World Challenge

You may also like
GT World: de testdagen door de lens van Simone Nava
In een notendop: MotoGP – GT World – F1
GT World Imola: een overzicht van de Belgen
In een notendop: namiddag in Imola