Home > Circuit > In een notendop: WTCR, TCR Europe, GT World

In een notendop: WTCR, TCR Europe, GT World

Uitslagen van de vrije training

  • WTCR Zolder – Tijdens de tweede vrije training op Circuit Zolder was de Argentijn Nestor Girolami het snelst in de ALL-Ink Honda Civic TCR. Gilles Magnus noteerde de tweede tijd, Esteban Guerrieri eindigde derde. (Foto¬©: David Noels)

  • TCR Europe Zolder – In TCR Europe was onze landgenoot Nicolas Baert het snelst tijdens de tweede vrije training. Met zijn 1:36.828 was hij een goede halve seconde sneller dan Mat’o Homola en zijn teamgenoot Sami Taoufik.

  • GT World Magny Cours – Op Magny-Cours was het Maro Engel in de HRT Mercedes-AMG GT3 die tijdens de eerste vrije training bovenaan eindigde. Hij was sneller dan Raffaele Marciello en Giancarlo Fischicella.
You may also like
GT World: de testdagen door de lens van Simone Nava
American Festival Zolder: zondagnamiddag door de lens van Benny Houbrigts en Joachim Cieters
Zolder 24: actie op zondagvoormiddag door de lens van Roel Ramaekers en Joachim Cieters
Zolder 24: het vallen van de duisternis door de lens van onze fotografen