Home > #Hoofdnieuws > F1 Toscane: Mercedes stelt orde op zaken in FP2

F1 Toscane: Mercedes stelt orde op zaken in FP2

Foto ©: Mercedes-AMG F1

In de tweede oefensessie van de dag was het opnieuw Valtteri Bottas met de snelste tijd. De Fin lijkt een patent te hebben op snelste tijden op vrijdag. Lewis Hamilton volgde op 0,2 seconden en was een fractie sneller dan Max Verstappen.De sessie heeft twee keer stilgelegen. De eerste keer was het een crash van Lando Norris dat gezorgd heeft voor een rode vlag. De Brit kwam in het grind terecht en kon zijn wagen niet meer onder controle houden. De tweede rode vlag staat op nam van Kimi Räikkönen. De Fin komt in aanraking met Sergio Perez en zijn Alfa Romeo zorgde voor wat brokstukken op het circuit.

Uitslag FP2:

You may also like
Mercedes brengt hulde aan de F1-wagen
F1 2023: wie stelt wanneer voor?
Vaarwel 2022, op naar een spetterend 2023!
F1 Spa: bekende koppen in de paddock