Home > Circuit > In een notendop: Creventic, IMSA en WRC

In een notendop: Creventic, IMSA en WRC

  • IMSA – Helio Castroneves en Ricky Taylor hebben met hun Acura ARX-05 DPi op het circuit Michelin Raceway Road Atlanta de eerste zege voor Acura in de IMSA behaald. De Mazda RT24-P van Harry Tincknell, Jonathan Bomarito en Ryan Hunter-Reay werd tweede. In GTE was de zege voor de BMW M8 GTE van Bruno Spengler en Connor De Phillippi. Laurens Vanthoor kende in zijn Porsche een race om snel te vergeten.
  • WRC – in Estland zijn we Katsuta (Toyota) en Loubet kwijtgeraakt deze ochtend, terwijl Ott Tänak verder de rally in handen heeft. Craig Breen, Sébastien Ogier en Elfyn Evans vechten voor de ereplaatsen.
  • Creventic – CP Racing Mercedes-AMG GT3 Evo van Charles Putman, Charles Espenlaub, Joe Foster en Shane Lewis leidt halverwege de tweemaal acht uur van Hockenheim Creventic.