Home > Circuit > In een notendop: GT3 en GT4 Nürburgring

In een notendop: GT3 en GT4 Nürburgring

  • GT4 Europe – Lluc Ibanez en Xavier Lloveras hebben in hun NM Racing Team Mercedes de eerste race van de GT4 European Series op de Nürburgring gewonnen. De zege in Pro-Am was voor Allied Racing en AGS Events deed het in Am. Stéphane Lémeret werd tweede, Antoine Potty zesde, beide in een Toyota Supra. SRT behaalde een tweede en de derde plaats in AM. (Foto ©: SRO)
  • GT World Challenge Europe – het trio Preining-Dumas-Olsen (GPX Porsche) start morgen van op de polepositie voor de 6-uursrace van de GT World Challenge Europe op de Nürburgring. Dinamic Motorsport start als tweede, ook met een Porsche. Frederic Vervisch (Audi) was de beste Belg op de vierde plek, voor Maxime Soulet (Bentley) die tiende start, één plaats beter dan Dries Vanthoor en Charles Weerts in de WRT Audi.