Home > Circuit > Eenzitter > F.Renault Eurocup: Martins met zijn eerste van 2020

F.Renault Eurocup: Martins met zijn eerste van 2020

Victor Martins (ART) won deze namiddag zijn eerste race van het seizoen. De Fransman maakte er geen half werk van want hij vertrok vanop pole en scoorde ook nog de snelste ronde.

foto: ©renault sport media

De race viel al snel in zijn definitieve plooi en Martins kon Lorenzo Colombo (Baihtech) en de Spaanse rookie David Vidales (JD Motorsport) afhouden. Voor Martins goed nieuws want morgen start hij opnieuw…vanop pole!

Ugo De Wilde (Arden) verloor een plaats aan Thijmen van der Helm (FA Racing) en kon zich niet meer losmaken uit het peloton. Hij eindigde als twaalfde. De FA Racing bolides deden goede zaken want Amaury Cordeel, wipte over de ART van Paul Aron en reed naar de negende plaats.

Morgen is er race 2 en krijgt iedereen uiteraard … een herkansing.