Home > #Hoofdnieuws > Supercar-Belcar Assen: De Wilde en Longin doen het viermaal

Supercar-Belcar Assen: De Wilde en Longin doen het viermaal

Komend weekend is er niet alleen DTM in Assen, maar ook de tweede meeting voor zowel het Belcar Endurance Championschip als de Supercar Challenge. Stienes Longin neemt deel aan de races van beide kampioenschappen… die ieder tweemaal racen. Longin doet dat in Belcar uiteraard met Christoff Corten en Bert Longin in de Krafft Racing Norma, terwijl in de Supercar Challenge de Leuvenaar het doet met Peter Guelinckx, die zijn debuut in de autosport maakt. Longin is overigens niet de enige die veel zal racen, want ook John De Wilde zal in zijn Speedlover Porsche de vier wedstrijden afwerken. De Wilde won, samen met Ugo De Wilde de GT-klasse in Belcar midden augustus en stond in Zandvoort tweemaal op het podium in de Supercar.