Home > #Hoofdnieuws > Le Mans 2020: bijna compleet

Le Mans 2020: bijna compleet

De 88ste editie van de 24 Uur van Le Mans ziet in laatste instantie nog enkele wijzigingen in de deelnemerslijst. Zo verdwijnen Carlin (LMP2) en een Ferrari 488 GTE Evo van Kessel Racing uit GTE Am van de deelnemerslijst.

Maar ook goed nieuws, want Lynx zet dan weer een derde Ferrari 488 GTE Evo in, naast de nr. 60 van Claudio Schiavoni-Sergio Pianezzola-Paolo Ruberti en de nr. 83 van de dames Rahel Frey, Manuela Gostner en Michelle Gatting. Rino Mastronardi, Matteo Cressoni en Andrea Piccini bemannen de derde wagen. Zij doen dat in GTE Am.

Ondertussen kennen we nog wat meer rijders, want er blijven nog maar twee vrije zitjes over. In de Ginetta G60 LT P1 zien we Michael Simpson, Guy Smith en Chris Dyson. Vrije plaatsen zijn er nog bij Richard Mille Racing in LMP2 en bij Proton Competition in GTE AM. Noteren we dat Adrien de Leener zijn debuut in Le Mans maakt. Laurens Vanthoor, Maxime Martin en Christophe d’Ansembourg waren eerder al bekend.