Home > Circuit > In een notendop: FFSA GT, TCR Europe, GT Open

In een notendop: FFSA GT, TCR Europe, GT Open

  • FFSA GT – De derde race op het circuit van Nogaro werd gewonnen door Mike Parisy en Nicolas Gomar in de AGS Events Aston Martin GT4. Onze landgenoot Benjamin Lessennes en teamgenoot Ricardo Van Der Ende eindigden tweede.

  • GT Open – Vincent Abril, vorig jaar nog actief in het GT World Challenge-kampioenschap, won vandaag de tweede race samen met Louis Prette. Ze waren met hun AF Corse Ferrari sneller dan Ramos – Chaves in de TMM McLaren 720S GT3.

  • TCR Europe – Mike Halder (Honda – Jas Motorsport) won de tweede race van het TCR Europe op Paul Ricard, voor Nestor Girolami en Teddy Clairet.

You may also like
GT Open: Street Art Racing van de partij
Best of 2022: door de lens van Joachim Cieters
In een notendop: uithouding en GT
In een notendop: GT Open – GT Cup Open – TCR Europe