Home > Moto > MotoGP > In een notendop: MotoGP-Moto2-Moto3

In een notendop: MotoGP-Moto2-Moto3

  • MotoGP vrije trainingen – Ducati boven in de ochtendsessie, met een besttijd van Jack Miller (Pramac Racing), vier duizendsten voor Andrea Dovizioso (Ducati Team). Miguel Oliveira (Red Bull KTM Tech 3) sloot aan op 39 honderste. In de namiddag was het dan de beurt aan KTM met de besttijd voor Pol Espargaro (Red Bull KTM) en ook voor Takaaki Nakagami (LCR Honda) en Joan Mir (Team Suzuki) om in de 1’23” tijden te duiken.
  • Moto2 vrije trainingen – Sam Lowes (EG 0,0 Marc VDS), Remy Gardner (Onexox TKKR SAG Team) en Jorge Martin (Red Bull KTM Ajo) waren de helden van vorige week en zij bezetten meteen ook de virtuele eerste rij in de eerste vrije training. In de namiddag toonde Marco Bezzecchi (SKY Racing Team VR46) zich de snelste, opnieuw voor Gardner.
  • Moto3 vrije trainingen – Celestino Vietti (SKY Racing Team VR46 KTM) opende de debatten op deze vrijdag van de GP van Stiermarken (Styrian GP), hij bleef kampioenschapsleider Albert Arenas (Valresa Aspar Team KTM) voor. In de namiddag nam Jeremy Alcoba (K├Âmmerling Gresini Honda) over. Onze landgenoot Barry Baltus (CarXpert PruestelGP KTM) liet respectievelijk een zeer verdienstelijke 15de en 22ste plaats optekenen.

foto: @motogp.com