Home > #Hoofdnieuws > F1 GP van Spanje: Lewis Hamilton snelste in FP2

F1 GP van Spanje: Lewis Hamilton snelste in FP2

Foto ©: Mercedes-AMG F1

In de tweede en laatste sessie van de dag was het opnieuw een en twee voor Mercedes. Deze keer was het wereldkampioen Lewis Hamilton die sneller was dan Valtteri Bottas en Max Verstappen. Ricciardo reed in zijn Renault naar een vierde plek, voor het Franse team was dit al een stuk beter dan in de ochtendsessie. Romain Grosjaen voelt zicht duidelijk goed op het circuit de Catalunya. Na een plek in de top tien deze ochtend werd de Fransman vijfde in de oefensessie. Voor Haas is dit een opsteker na een moeilijk seizoensbegin.

You may also like
Mercedes brengt hulde aan de F1-wagen
F1 2023: wie stelt wanneer voor?
Vaarwel 2022, op naar een spetterend 2023!
F1 Spa: bekende koppen in de paddock