Home > #Hoofdnieuws > Formule E: Felipe Massa verlaat ROKiT Venturi

Formule E: Felipe Massa verlaat ROKiT Venturi

Na de laatste race van seizoen 6 kondigen Felipe Massa en ROKit Venturi aan dat hun wegen zullen scheiden. Felipe reed de afgelopen twee seizoenen voor het team en werd vijftiende (2018/19) en 22ste in het kampioenschap. In totaal verzamelde de Braziliaan 39 punten voor.

In een reactie vertelde Massa het volgende: “Een team verlaten is nooit een eenvoudige beslissing. We hebben samen een aantal goede momenten beleefd en het geeft me de kans gegeven om iets heel anders te leren dan wat ik gewoon ben. Dus allereerst wil ik Gildo Pastor (President bij Venturi) en Susie Wolff (Teambaas) bedanken voor hun vertrouwen in mij. Het is een eer geweest om deel uit te maken van het enige autosportteam van het Prinsdom en het vertegenwoordigen van hen op het podium bij de Monaco E-Prix was een duidelijk hoogtepunt voor mij. De afgelopen twee seizoenen zijn voor ons allemaal een grote leercurve geweest en helaas hebben we om verschillende redenen niet helemaal bereikt wat we hoopten. Desondanks is het erg leuk geweest en ik wens het team veel succes voor de toekomst. Ik kijk er naar uit om mijn toekomstplannen in de nabije toekomst aan te kondigen.”

You may also like
Formula E Kaapstad: da Costa wint spannende afvalrace
Formula E Kaapstad: Sacha Fenestraz op Pole
Formula E Kaapstad: alles wat u moet weten
Formula E Hyderabad: Jean-Eric Vergne wint in India