Home > Circuit > In een notendop: GT Open, GT Open Cup en GT4 European

In een notendop: GT Open, GT Open Cup en GT4 European

GT 4 European Series – de zege in de tweede race in Misano was voor de het Franse duo Nouet-Hasse Clot in de AGS Events Aston Martin GT4. Voor de Belgen was er een zesde plek algemeen voor Antoine Potty (CMR Toyota Supra) en een zege voor het team SRT in de categorie Am met de Nederlander Bob Herber, net als gisteren.

GT Open – De zege in de race op zondag in GT Open was voor de AF Corse Ferrari met Prette-Abril, voor de GetSpeed Mercedes van Fabian Schiller en ‘Max’ en de TF Sport Aston van Yoluc-Eastwood

GT Open Cup – Nog in Hongarije was er de eerste zege in de GT Cup Open voor Aldo Festante (Ombra Racing Porsche), voor Leutwiler-Beltoise (PZ Oberer Zürichsee by TFT) en Jaume font (Baporo Motorsport), ook beide in een Porsche.