Home > Circuit > ELMS Spa: United Autosports heerst wederom

ELMS Spa: United Autosports heerst wederom

In Spa-Francorchamps is de zege in de European Le Mans series opnieuw naar United Autosports gegaan. Na een late fout van Mikkel Jensen in de G-Drive Racing Aurus, waren het alsnog Filipe Albuquerque en Phil Hanson die met de zege aan de haal gingen en het haalden voor Thomas Laurent, Alex Cougnaud en James Allen in de Graff Racing Oreca. Panis Racing en het trio Julien Canal-Nico Jamin-Will Sevens werden derde. Wayne Boyd-Tom Gamble-Robert Wheldon, schonken United Autosports ook de zege in LMP3. In LMP3 werd Jean Glorieux zesde voor DKR. In LMGTE was de zege voor Ferrari en Kessel Racing. Onze landgenoot Alessio Picariello zag een mogelijke zege in rook opgaan door een lekke band en werd in de Proton Porsche 911 zesde.