Home > #Hoofdnieuws > FE Berlijn: da Costa opnieuw de snelste tijdens derde vrije training

FE Berlijn: da Costa opnieuw de snelste tijdens derde vrije training

Op de vierde racedag is de snelste ronde van 1:06.319 tijdens de vrije training opnieuw weggelegd voor António Félix da Costa (DS Techeetah). Het wordt almaar waarschijnlijker dat hij ook het 2019/20 kampioenschap zal winnen.

Maximilian Günther (BMWi), die de race van gisteren won, kwam slechts 0.039 seconden later over de eindmeet en zette zo een knappe 1:06.358 neer. Hij moet de volgende 3 races winnen om da Costa nog van de titel te kunnen afhouden, maar dan mag de Portugees slechts 6 punten binnenhalen in de komende 3 races. Vandoorne eindigde in zijn Silver Arrow op de vierde plaats met 1:06.474. Tweede landgenoot in de Formula E, Jérôme d’Ambrosio, werd slechts twintigste. Om 14u15 gaat de kwalificatie van start, waar we Vandoorne opnieuw terugvinden in de eerste groep en d’Ambrosio in de derde.

De race gaat van start om 19u03.

Foto © Formula E

You may also like
In een notendop: HR-nieuws uit de autosport
Formula E Kaapstad: da Costa wint spannende afvalrace
Formula E Kaapstad: Sacha Fenestraz op Pole
Formula E Kaapstad: alles wat u moet weten