Home > Circuit > In een notendop: GT4 Series en Le Mans Cup

In een notendop: GT4 Series en Le Mans Cup

  • GT4 Misano – de zege in de eerste race van de GT4 European Series in Misano was voor Lluc Ibáñez en Xavier Lloveras in de Mercedes AMG-GT4 van NM Racing Team. Het Belgische SRT pakte de zege en de derde plek in de AM-categorie, ook met Mercedes. Bob Herber won, Vannerum-Behets pakten brons. Wim Spinoy en Kay van Berlo werden vierde in de Pro/AM. Stéphane Lémeret en Antoine Potty (beide CMR Toyota), kwamen niet aan de finish.
  • Le Mans Cup Spa – Cool Racing heeft de tweede race van de Le Mans Cup gewonnen, voor DKR met Jean Glorieux en Laurents Hörr. Eric De Doncker werd met Dino Lunardi zesde, terwijl Tom Cloet het na een bewogen weekend met een elfde plek moest stellen.
  • GT Open – Patryk Krupinski en Christian Klien hebben de eerste race van de GT Open in Hongarije gewonnen en dat in een JP Motorsport Mercedes AMG-GT3. Zij haalden het voor de beide TM Motorsport McLaren 720S van Ramos-Chaves en Hahn-Khodair. Jaume Font (Baporo Motorsport Porsche) won de eerste race van de GT Cup Open.