Home > #Hoofdnieuws > F1 70th Anniversary GP: Hamilton snelste in laatste oefensessie

F1 70th Anniversary GP: Hamilton snelste in laatste oefensessie

Het is geen verrassing meer, maar er was opnieuw weinig te doen aan Mercedes. Hamilton en Bottas waren meer dan een halve seconde sneller dan de rest van het pak. Lando Norris werd derde op 0,5 seconden en op de medium band. De Brit was 0,5 seconden sneller dan teamgenoot Sainz die ook op de medium band zijn snelste ronde reed. McLaren ziet er heel goed uit tijdens het tweede weekend op Silverstone. Hulkenberg was vierde net voor zijn teamgenoot Stroll. Beide Red Bull-rijders bleven wat achter en geraakten niet verder dan een zevende en achtste plaats. Straks om 15u00 is er de kwalificatie.

You may also like
Mercedes brengt hulde aan de F1-wagen
F1 2023: wie stelt wanneer voor?
Vaarwel 2022, op naar een spetterend 2023!
F1 Spa: bekende koppen in de paddock