Home > Circuit > In een notendop: TCR, WEC en Rally

In een notendop: TCR, WEC en Rally

  • TCR – JSB Compétition, de renstal van Europees vicekampioen 2019 Julien Briché zal in 2020 twee Peugeot 308 wagens inzetten in het TCR Europe kampioenschap. De eerste manche vindt plaats op de omloop van Le Castellet op 23 augustus. De tweede Peugeot 308 zal in handen komen van de 42-jarige Jean-Laurent Navarro, die overstapt van zijn VW Golf naar de 308.
  • WEC Spa – Roberto Merhi keert terug naar het WK Endurance met het Eurasia Motorsport team. Hij zal een Ligier JS P217 rijden in de LM P2 klasse tijdens de komende 6 Uren van Spa.
  • Rally – François Delecour zal het stuur nemen van een Alpine A110 R-GT in de Rally van de Mont-Blanc (3-5 september). De Franse veteraan reed al een Alpine in de openingsronde van het kampioenschap op Le Touquet in maart en schakelt nu over op de pas gehomologeerde Alpine A110 R-GT.