Home > #Hoofdnieuws > Super Prix Zolder afgelast

Super Prix Zolder afgelast

Helaas heeft ons daarnet het bericht bereikt dat het evenement: Zolder Superprix op last van de gemeente Heusden-Zolder niet kan doorgaan in de huidige vorm.

Op dit moment worden alle competities verboden binnen deze gemeente, de vergunning voor dit evenement is ingetrokken. Uiteraard betreuren wij dit nieuws ten zeerste en weten wij als geen ander hoe hard iedereen er weer naar uit keek om op het circuit mee te mogen doen aan races“, stelt het persbericht van de organisatie.

“Op dit moment zijn we aan het kijken voor een alternatief, dit is niet gemakkelijk, maar we proberen het uiterste voor elkaar te krijgen. We trachten morgen zo snel mogelijk jullie verder te informeren of er een alternatief is gevonden.”

De Superprix was de eerste manche van Supercar, Belcar, Fiesta Cup en Mazda Cup en was voorzien voor 8 en 9 augustus.