Home > Circuit > Eenzitter > Eurocup Renault: Alatalo op pole voor race 2 in Imola

Eurocup Renault: Alatalo op pole voor race 2 in Imola

Het was een vroege sessie voor de rijders van de Formule Renault op een zonnig en warm circuit van Imola. De beste tijden werden dan ook laat in de sessie, in de slotseconden gereden. De Fin Wiliam Alatalo verdreef nog net zijn JD Motorsport teamgenoot Vidales van de toppositie. Pole dus voor Alatalo maar de absolute debutant Vidales toonde zich weer sterk.

Ugo De Wilde (Arden Motorsport) kon in de slotminuten nog een zevende positie in de wacht slepen, maar hij start opnieuw achter zijn teamgenoot Alex Quinn (vierde). Amaury Cordeel (FA Racing) besloot als vijftiende en M2 Comp├ętition had met Michael Belov een moeilijke sessie, zij starten negentiende.

(foto: ugo de wilde/media)