Home > #Hoofdnieuws > WRC: Hyundai Motorsport: blijf thuis, denk autosport

WRC: Hyundai Motorsport: blijf thuis, denk autosport

Foto ©: Hyundai Motorsport

Ook bij Hyundai Motorsport zitten ze niet stil en proberen ze de fans te entertainen. De bedoeling is om de fans regelmatig te voorzien van online content onder de titel: ‘Stay Home, Think Motorsport’.

Zonder rally en andere race-evenementen, probeert Hyundai Motorsport de fans te entertainen door middel van WRC-content vrij te geven en ook video’s van het WTCR. Op Instagram en Facebook is Hyundai Motorsport reeds bezig met meer content te plaatsen. Op donderdagen krijgen de fans een Q&A voorgeschoteld, dat wordt de Home Shakedown genoemd. De Q&A’s zijn dan met een rijder of iemand anders van een van de teams. Op zondagen is er de Hyundai Motorsport’s Powerstage Live op Instagram, waarbij teambaas Andrea Adamo met een rallyrijder over een rally Power Stage gaat praten. “Er zal een variatie van geschreven, visuele en live content zijn op onze online platformen”, vertelt teambaas Andrea Adamo.

Online racen met Hyundai

Hyundai i30 N TCR rijders, Luca Engstler en Norbert Michelisz gaan deelnemen aan de Esports WTCR series, waar ze het onder andere gaan opnemen tegen sim racers in vier verschillende races. Je kan je nu al inschrijven via volgende link voor de eerste race op de Hungaroring.

http://game.raceroom.com/championships/48

You may also like
WRC Zweden: winst voor Tänak, Neuville ondanks teamorders toch derde
WRC Zweden KP15: Neuville wint vier proeven en is derde, Tänak leidt
WRC Zweden KP11: Breen blijft leider, Neuville wint KP, maar blijft zesde
WRC Zweden KP8: Breen leidt, Tänak nadert